Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Και πάλι.... Λέτο(1- 0 ο Παναθηναϊκός την Κέρκυρα)

Με σκόρερ και πάλι τον Σεμπάστιαν Λέτο στο 24', ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά το πρώτο τέταρτο άρχισε να απειλεί την εστία του Γκαλίνοβιτς, ο οποίος όμως απέναντι στην παλιά του ομάδα, πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, όπως στο 18' στο τετ-α-τετ με τον Κλέιτον, στο 21' σε πλασέ του Μαυρία και στο 27' σε σουτ του Ζέκα.

Νικήθηκε, όμως, από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στο 24', όταν ο Κλέιτον ξέφυγε μόνος του μπροστά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Αργεντινό, που πλάσαρε εύκολα σε κενή εστία. Σε όλο το α' ημίχρονο, η μοναδική φορά που η Κέρκυρα έκανε αισθητή την παρουσία της ήταν στο 34', αλλά το γυριστό σουτ του Μαρτίν εξουδετερώθηκε από τον Καρνέζη.

Σε αργούς ρυθμούς συνέχισε ο Παναθηναϊκός και στο β' ημίχρονο. Δεν κινδύνεψε στην άμυνα, αλλά δεν έκανε και κάτι αξιομνημόνευτο στην επίθεση. Απλώς είχε κάποιες καλές στιγμές που δεν εκμεταλλεύθηκε, όπως με τον Ζέκα και τον Σιμάο στο 60' ή με με την κεφαλιά του Μαρίνου στο 85'. Με το «ρευστό» 1-0, το άγχος έκανε την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ (αλλά και τα συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ). Στα τελευταία λεπτά η Κέρκυρα βγήκε μπροστά, αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία κι έτσι ο Παναθηναϊκός κράτησε τη νίκη και πήρε τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιτόλο - Γραμμόζης, Μαϊστόροβιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Μαυρίας (61' Μαρίνος), Κλέιτον (68' Ρούντολφ), Ζέκα (82' Καραγκούνης), Λέτο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Αγρίτης (60' Καλαντζής), Γιάντσης (72' Τσίγκας), Μαϊστόροβιτς, Όσμαν, Βερονέζι, Μαρτίν, Ιωάννου.


Πηγή: skai.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου