Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τέλος το σερί νικών του ΠΑΟΚ(0-0 με Ξάνθη)

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ στα πηγάδια σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο «δικέφαλος» του βορρά είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει τη νίκη σε ένα κακό ματς και είδε το σερί των 3 νικών του στο πρωτάθλημα να τελειώνει.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση πιο δυνατά από την Ξάνθη και με τον Σαλπιγγίδη να είναι πολύ δραστήριος κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ένα τέρμα. Στο 12ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης κινήθηκε από αριστερά, το σουτ που δοκίμασε κόντραρε, ο Φωτάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά το πλασέ δεν ήταν πολύ δυνατό για να αιφνιδιάσει τον Βιβιανί. Στο 31΄ οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι πρωταγωνιστές όταν ο Σαλπιγγίδης έστρωσε στον Φωτάκη, ο τελευταίος έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά δεν βρήκε στόχο. Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία όταν εκμεταλλεύτηκαν λανθασμένο γύρισμα του Λίνο από αριστερά, με τον Αθανασιάδη να πετάγεται προς τη μπάλα και με προβολή να την στέλνει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι για την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αισθητά και περιόρισαν τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό και η πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου 45λεπτου ήρθε στο 72ο λεπτό από τους γηπεδούχους. Μετά από ωραία ενέργεια του Βλαχοδήμου, ο Μαρσελίνιο πήρε την μπάλα και πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Γλυκού. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μπολονι πίεσαν πολύ για το τέρμα της νίκης και έφτασαν πολύ κοντά αρχικά με τους Σαλπιγγίδη (83΄) και Μαλεζά (87΄) ωστόσο η φάση του αγώνα ήρθε στις καθυστερήσεις όταν μετά από ωραία σέντρα του Ρομπέρ από αριστερά, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ενμτιμάρ, Μπέρτος - Σνάουτσερ, Μαλεζάς

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτο, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (75΄ Ντάρμπιον), Μαρκόφσκι (89΄ Καζάκης), Πόι, Ντάνι Μάνταλο (65΄ Βλαχοδήμος)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς (63΄ Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89΄ Ρομπέρ) Αθανασιάδης


 Πηγή: skai.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου