Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η “δικιά μας” Jessica Biel


Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αποφασίσει να την ξεγράψουμε από τη ζωή μας από τη μέρα που επιβεβαιώθηκε ότι αρραβωνιάστηκε τον Justin Timberlake. Αλλά αλλάξαμε γνώμη, καθώς στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πρόταση γάμου, η Jessica Biel δεν φορούσε δαχτυλίδι στο αριστερό. Άρα για εμάς είναι ακόμα single. Και οι ελπίδες μας να παραμείνει έτσι είναι ακόμα πολλές.
 
 
 Το κορίτσι που κατάφερε να ξεχωρίσει από μια νερόβραστη σειρά όπως είναι το “7th Heaven”, με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να μπει στην ελίτ του Hollywood. Τόσο χάρη στο ταλέντο της, όσο και την εξωτική ομορφιά της, είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα, τους άντρες να σέρνονται στα πόδια της και τα περιοδικά να την παρακαλάνε για μια καυτή της πόζα.
 
 
 Και σήμερα, στα 29 της μόλις χρόνια, βλέπει το μέλλον της να είναι γεμάτο υποσχέσεις. Σε τρεις ταινίες θα την δούμε μέσα στο 2012 (με πρώτη και καλύτερη το remake του “Total Recall” τον Αύγουστο) και κανείς δεν μοιάζει ικανός να τη σταματήσει. Ούτε καν η Madonna όσους “βρώμικους” τρόπους κι αν χρησιμοποιήσει – ok, η αλήθεια είναι ότι κατά λάθος την πάτησε στις Χρυσές Σφαίρες.
 
 
Πηγή: pkool.gr




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου