Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σέξι βρετανική επέλαση


Από τότε, στα μέσα των sixties, που οι Beatles κατάφεραν να περάσουν στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και να κατακτήσουν τις ΗΠΑ, οι Βρετανοί  ψάχνουν απεγνωσμένα τους διαδόχους τους. Τους νέους κατακτητές. Ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ έχουν ανακαλύψει τα “νέα Σκαθάρια”, ουκ ολίγες φορές έχουν πέσει έξω. Ίσως επειδή το ψάχνουν μόνο στον χώρο της μουσικής; Μπορεί. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Βρετανική επέλαση στις ΗΠΑ έχει γίνει. Και είναι εκρηκτική. Και πολύ σέξι. Γιατί αυτές έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το “δύσκολο” Hollywood…

 Gemma Arterton
Δεν τη λες την πλέον ποιοτική ηθοποιό, αλλά ταινίες όπως οι “Clash of the Titans” και “Prince of Persia” την καθιέρωσαν στο Hollywood.

Rosamund Pike
Με την κωμωδία “The Big Year” κατάφερε να σπάσει τα βρετανικά σύνορα και να βρεθεί δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς των ΗΠΑ.

  Emily Blunt
Ο ρόλος της δίπλα στον Matt Damon στο “Adjustment Bureau” ήταν όλα τα λεφτά.

 Rebecca Hall
Έχοντας στη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ben Affleck στο “Town”, θα ήταν λίγο δύσκολο να μην τα καταφέρει.

 Alice Eve
Το 2012 θα είναι η χρονιά της, καθώς ετοιμάζεται να εμφανιστεί και στο “Raven” και στο “Men in Black III”. Είδες τι σου κάνει ένα “Sex and the City II”;

  Rosie Huntington-Whiteley
Πως γίνεται κάποια με μια μόλις ταινία να είναι σε αυτή την λίστα; Ε, αν η ταινία είναι το “Transformers: Dark of the Moon” τότε όλα γίνονται.

  Anna Friel
Από τις παλιές της παρέας, καθώς την έχεις δει από το “Timeline” του 2003 μέχρι το περσινό “Limitless”.

Keira Knightley
Τα λόγια περισσεύουν για ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Μεγάλου Νησιού. Αν δεν την ξέρεις ψάξε στο internet!

Thandie Newton
“Mission Impossible II”, “2012”, “Chash” και αρκετά ακόμα ταινίες για αυτό το ταλέντο από το Λονδίνο.
Rachel Weisz
Άλλη μια ηθοποιός με τεράστια λίστα από επιτυχίες, που βλέπει όσο περνούν τα χρόνια να ανεβαίνουν και οι μετοχές της στο Hollywood.

Πηγή: pkool.gr




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου