Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Με σφραγίδα Σιαλμά η ΑΕΚ 2-0 τον Λεβαδειακό!

Την δέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσεη ΑΕΚ, η οποία με δύο γκολ του Δημήτρη Σιαλμά (34', 71'), νίκησε εκτός έδρας 2-0 τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ομως ο σκόρερ των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε στο 82' με 2η κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς, χωρίς κάτι σημαντικό μέχρι το πρώτο 25 λεπτό. Κάπου εκεί ο Λεβαδειακός άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή τους και απείλησε με σουτ του Ζησόπουλου στο 26', που έφυγε ελάχιστα άουτ και του Κόρμπου στο 30' που απέκρουσε με δυσκολία ο Κωνσταντόπουλος. Κι ενώ η ΑΕΚ έδειχνε μουδιασμένη μέσα στο γήπεδο, ήρθε στο 34' ο Σιαλμάς με ατομική προσπάθεια και σουτ στην απέναντι γωνία να της δώσει το προβάδισμα.

Δυνατά μπήκε ο Λεβαδειακός στο β' ημίχρονο και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κωνσταντόπουλου, κυρίως με τον Πόποβιτς, όμως όποτε βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε άουτ, ενώ στο 63' και σε κεφαλιά του Τομάς, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Κι όπως στο α' ημίχρονο, έτσι και στο β', ο Σιαλμάς «χτύπησε» σε ανύποπτη στιγμή, καθώς πετάχτηκε σε φάουλ του Κάρλος στο 71' και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ουσιαστικά το ματς κάπου εκεί τελείωσε, όμως η συνέχεια σημαδεύθηκε από την αποβολή του σκόρερ της ΑΕΚ με 2η κίτρινη κάρτα στο 82'. Στο 89' ακυρώθηκε γκολ του Ναπολεόνι ως οφ σάιντ κι έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82' Σιαλμάς (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαουί, Πόποβιτς, Ναπολεόνι - Σιαλμάς, Καράμπελας, Μπέλεκ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας (76' Σουμπίνιο), Μελισσάς, Ζουρούδης (67' Ναπολεόνι), Ζησόπουλος, Ζαουί (46' Βασιλείου), Φαβάλι, Λισγάρας, Κόρμπος, Πόποβιτς.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο (51' Λαγός), Χοσέ Κάρλος (79' Γκερέιρο), Σιαλμάς, Ρίκκα (58' Μάκος), Καράμπελας, Γεωργέας.


 Πηγή: skai.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου