Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Με Καστίγιο ο Άρης 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με γκολ του Καστίγιο στο 12' ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λίγκα. Στο 82' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σκούφαλη με 2η κίτρινη κάρτα.

Το ματς ξεκίνησε με μια αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 10' (αποχώρησε ο Ανδράλας) και αμέσως μετά με γκολ του Άρη, όταν στο 12' και από γύρισμα του Φατί, ο Καστίγιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η εικόνα του αγώνα δεν ήταν καλή, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, όμως χωρίς να καταφέρουν ως τη λήξη του ημιχρόνου να απειλήσουν εκ νέου την εστία του Κηπουρού.

Σε αργούς ρυθμούς κινήθηκε και το β' ημίχρονο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βελτιώνει κάπως την εικόνα του, χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά τον Άρη. Ετσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, ενώ στο 85' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκούφαλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ενα σουτ του Φατί στις καθυστερήσεις, αποκρούστηκε από τον Κηπουρό κι έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας, με τον Αρη να παίρνει μια νίκη που τη χρειαζόταν και ταυτόχρονα βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 85' Σκούφαλης (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καζναφέρης, Καστίγιο, Γιαννιώτας, Ούμπιντες - Ντε Βινσέντι, Σκαρντοβέλι, Μπεσέρα, Πατσατζόγλου

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (84' Πρίττας), Μισελ, Τσέζαρεκ (70' Σολτάνι), Καστίγιο (80' Γιαννιώτας), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ούμπιντες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77' Κυριάκος_, Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (46' Μπακαγιόκο), Σκούφαλης.


Πηγή: skai.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου